Peak Performance…

20.08.2016 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde

Disse to dynejakker er jeg helt vild med.. Jeg skulle lige til at skrive “især den hvide”, men rent faktisk kan jeg ikke helt beslutte mig for, hvilken én jeg synes er pænest. Der er noget vældig fint og ikke mindst feminint over hvidt overtøj, men der er til gengæld også noget meget, meget upraktisk.

Jeg har en duffelcoat fra Peak Performance, som jeg købte for snart mange år siden – den er råhvid og lige så fin som ny. Det skyldes bare ikke, at det er en super god og smudsafvisende hvid… næ mere, at jeg kun har den på til meget særlige lejligheder – fx. når der er nyfalden sne, frosklart og alt jord og hvad der ellers kan være beskidt, er dækket af sne. (Ja, jeg har nok haft den på 20 gange i alt – og den er altså tæt på 10 år gammel)

Hvad er problemet så, tænker du måske – tag den sorte!!! jo, altså… der er bare lige det, at den hvide er pænest ha ha… first world problems.

Begge to er fra Peak Performance, lige som min duffelcoat, og jeg har set dem hos Havhøkeren, som er en butik i Gilleleje. Butikken var oprindeligt fiskernes butik og har eksisteret i mere end 35 år, men har nu også rettet sig mod fritids- og udendørsfolket. De har derfor alt lige fra fiskegrej til arbejdstøj, sko, værktøj, fritidsbeklædning, sejlertøj – og en hel del mere.

Og når jeg nu lige er ved det med dunjakker, så er der jo også kompromiet… alle de blå!!

De er da også super flotte… men arrgh… den hvide der… Hvad siger I? Hvad ville I vælge? Se evt. hele Havhøkerens udvalg af Peak Performance eller nogle af de andre lækre ting de har i butik og webshop.

KRAM!

Udarbejdet i samarbejde med Havhokeren.dk

4 thoughts on “Peak Performance…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.