Plus Fine…

22.08.2016 af: walkinrunout Kategori: I wish

Kender i godt brandet Plus Fine? Det er dem, som for nogle år siden lavede de fede jeans med “union Jack” på rumpen. Jeg må tilstå, at jeg egentlig ikke har holdt særligt godt øje med dem siden dengang, men det må jeg måske hellere til at gøre igen.

Jeg er i hvert fald ret vild med det fine sæt i bordeaux med nederdel og skjortebluse. Det er rigtig flot og kan både gå til arbejde og til lidt finere brug. Jeg vil sætte sorte strømpebukser til, sorte støvletter eller heels, alt efter lejlighed og så ellers bare lidt enkle smykker.

Plus Fine beskriver selv brandet som ukompliceret, løst og afslappet og jeg vil faktisk give dem ret – når man kigger den nyeste kollektion igennem er min opfattelse helt klart at det er sådan noget tøj man “bare lige tager på” og alligevel ser både pæn og præsentabel ud.

Frakken jeg har vist er simpelthen skøn i farverne og den vil være perfekt til at pifte alt det sorte og grå op, som jeg ellers er lidt tilbøjelig til at tage på, når det begynder at blive koldere. Og mens jeg sidder og skriver her, overvejer jeg lige, om ikke også den kunne være fint i et mønstermix med det bordeaux sæt… hvis jeg tør ha ha.

De øvrige tre items… blazer, bluse og læderbukser er hvad mange vil kalde safe… men helt ærligt!! det der føles safe, er ofte det der får os til at føle os godt tilpas.. og netop de tre tøj-dele er noget, der altid fungerer for mig og de aktiviteter jeg giver mig i kast med.

Lidt sjov bonusinfo: Plus Fine navngiver deres kollektioner efter et land, og hver stil efter byer i det selvsamme land. På den måde, ved man altid hvorfra de får deres inspiration.

 

KRAM!

Udarbejdet i samarbejde med  froelundwebshop.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.