Sidste skoledag… allerede?…

25.08.2016 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde, today

I forgårs var jeg til forældremøde i min ældste søns klasse – egentlig er det jo ikke den helt vilde oplevelse, for det er noget der sker hvert år… ja endda flere gange hvert år, men i går aftes var det alligevel lidt vildt… for sønnike er lige startet i 9. klasse og er derfor gået i gang med sit måske sidste år i folkeskolen. Wauw!!

Han ved endnu ikke om han vil tage 10. klasse, eller om han vil på gymnasiet… så måske… det sidste år.

Det vigtigste på programmet, ud over en generel status på klassens sammenhold, kunnen og planerne for skoleåret var, at vi som forældre skulle begynde at se på hvad der skulle laves sidste skoledag… what!!??! allerede? JA!! – så vi gik i gang… der skal planlægges morgenmad, findes lokaler til klassen til om aftenen og så skal der selvfølgelig købes karameller og vælges udklædning.

Der blev brainstormet lidt med henblik på lokaler og så gik vi ellers i gang med at snakke udklædning og det var ikke så får forslag der kom på bordet – (tror måske at vi forældre godt kunne trænge til en form for udklædningsfest selv ha ha)

Tingene herover er fra webshoppen Gag.dk, som er en shop, som har alt indenfor en lang række forskellige temaer.. virkelig alt!! Der er både kostumer, parrykker, smykker, pistoler, hatte og meget mere. Det er meget nemt at finde frem til det man ønsker fordi det hele er grupperet både indenfor tema og tidsperiode.

Jeg har ikke ide om, hvad min søn har lyst til at klæde sig ud som, men en form for superhelte kostume eller et dyr, vil være et godt bud.

 

KRAM!

Udarbejdet i samarbejde med Gag.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.