Pumps, som jeg har danset i…

27.08.2016 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Det går ikke længere så godt for mig med de rigtig høje hæle – ja faktisk er jeg blevet ret magelig og springer helst i forholdsvis flade sko, hvis ikke jeg går all in og tager sneakers på.uhhhh!!!

Derfor vil jeg lige fortælle, at jeg har fundet disse Billi Bi stiletter, som med en ret høj plateau er helt fantastiske at have på – Ja, ok… ikke så jeg bare lige tager dem på, på arbejdet, men mere som, at jeg har de samme sko på under hele festen… også når der skal danses.

De findes i flere forskellige lædertyper og ligger på omkring 1000 kr.

Bare et lille tip!!

KRAM!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email