Zonationstore.dk

28.08.2016 af: walkinrunout Kategori: I wish
Zo’nationstore.dk udspringer af virksomheden Zo’nation, som har eksisteret siden 2008. Den fysiske butik ligger i Ringkøbing men har nu udvidet med en webshop som har formået at samle en lang række virkelige lækre ting. De har interior, som fx den lille makeuphylde fra Anne Linde og vægkrukker fra Vertiplants (her vist som opbevaring af handsker og huer). Jeg kunne forestille mig, at det ville se pænt ud på ende væggen i gangen med et par vægkrukker til hvert medlem i familien – og så slipper man måske for at vanter og huer ligger på trappen eller gulvet.

Shoppen har også de fine træfugle fra Architectmades og især ænderne synes jeg bare er super nuttede. Stjernen og flagene er fra House Doctor og selvom rigtig mange sagtens kan have den slags hængende hele året ville jeg nu vælge at bruge dem som optakt til jul… måske som noget af det første pynt, der kommer op, og så senere kombineres med noget mere rødt, noget gran og nisser.

Tallene er fra Felius Design og dem skal jeg have købt mig… så de kan være klar til at sætte på min Kubus-stage, som så skal være adventskrans. Jeg brugte den også som adventskrans sidste år og satte bare lidt gran, røde sløjfer og lidt glaskugler på.

På madfronten er der the, kaffe, forskellige slags krydderier og ikke mindst den lækre chokolade fra Nicolas Vahé.. har I smagt dem? ellers gør det… ha ha

Er det ikke bare en masse fine ting? Det er selvfølgelig kun et lille udpluk, af det jeg selv synes er mest lækkert, men I kan finde det hele her!

Og for god ordens skyld kan jeg da lige nævne, at der ud over en masse lækkert interiør også er en hel masse tøj til herrer – de fører bl.a. mærker som WoodWood, Han Kjøbenhavn, Mads Nørgaard, Samsøe Samsøe, Diesel og Tiger Of Sweden – måske man skal tage et ekstra kig, når der skal købes julegave til den bedre halvdel.

KRAM!
udarbejdet i samarbejde med Zonationstore.dk

2 thoughts on “Zonationstore.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.