Favoritter… parfume…

30.08.2016 af: walkinrunout Kategori: beautystuff ,

Lige for tiden dufter jeg af én af disse… Stella, Molecule 234.38 eller Pop.

Den sidst tilkomne er Pop, som ligesom Stella er lavet af Stella McCartney – den er en smule sød og duftnoterne er tuberose og sandeltræ. Jeg synes den dufter vidlt skønt, men selve punpen irriterer mig lidt, da der ligesom ikke er nok tryk på – måske det er fordi jeg har købt den med 30ml… hmmm 🙂

Stella dufter af engelsk rose og mandarinessens på en bund af træagtig amber. Det er den parfume, som jeg har købt flest gange og med mindre den udgår… bliver jeg ved – den er så skøn og passer godt til mig både om sommeren og om vinteren… til hverdag og fest.

Molecule 234.38 er en unisex parfume som er komponeret på selve vægten af moleculer og hvordan de påvirker hinanden kontra kulde, varme og specielt det miljø man befinder sig i. Duften har en lang levetid og udvikler og trækker sig sammen hele tiden. Den er meget speciel og meget behagelig og jeg synes at den ændrer duft, for hver gang jeg bruger den – men det er måske det underfundige ved den.

Kender i dem? og hvilke er jeres favoritter for tiden?

Jeg skal lige tilføje, at selve duftbeskrivelsen er tyv-stjålet fra producenterne… jeg er vildt dårlig til at genkende duftene i parfume og kan tit først egentlig dufte dem, når jeg har fået at vide, hvad for nogle dufte der er indeholdt i parfumen. Til gengæld er jeg ret god til at bestemme hvad vin dufter af ha ha

KRAM!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.