BETA…

31.08.2016 af: walkinrunout Kategori: exercise, I wish

Der er efterhånden en del webshops jeg holder skarpt øje med… bl.a. Youheshe, Strøm, filuca V og Milium… og vupti… så er der sørme lige dukket, et for mig, nyt brand op på Youheshe’s side… Det hedder BETA og det beskrives som et nyt dansk activewear-mærke som har fokus på innovation, sport, mode og frihed til at vælge.

Jeg synes det ser ret lækkert ud og skal da helt sikkert lige prøve at mærke lidt på det, så snart jeg får lejlighed til det. Kender I det?

Jeg er rigtig vild med den spirende tendens der er i øjeblikket med activewear og sportstøj brugt som “almindeligt tøj” – både fordi det jo er super behageligt, men også fordi jeg virkelig synes det er rigtig flot…

alle de viste styles samt flere endnu, kan fås hos www.youheshe.com og sikkert andre steder også – jeg har bare lige opdaget det hos dem!!

KRAM!

4 thoughts on “BETA…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.