Iphone 07 – 07-07-2016…

05.09.2016 af: walkinrunout Kategori: I wish

Jeg elsker min IPhone… mange vil sikkert hævde, at det er for stor et ord og at brugen skal begrænses til ens mand, ens børn og måske andre familiemedlemmer… men det lader jeg dem om.. i min verden er elske et ord, der er både rigtig positivt og rigtig godt og man kan sagtens gradbøje det, graduere det og altså også sagtens bruge det om fx chokolade, champagne, telefoner eller veninder… Så ja, jeg elsker min Iphone.

Med sådan et “forhold” til sin telefon kunne det godt lyde som om, at den aldrig vil kunne erstattes… og det kan den faktisk også kun af en ny og smartere model – og tradaaa…. sådan én kommer nu her lige om lidt… den 07.07 – altså i overmorgen!!

Jeg har ingen anelse om hvordan den kommer til at se ud, for jeg har ikke kunnet finde billeder af den på nettet, men til gengæld har jeg kunnet lure lidt på alle de lækre covers, der allerede er fremstillet til den.

Ovenstående  mobilcovers er lidt girly, det indrømmer jeg gerne, men hallo! jeg er jo vild med det der… især de rosaguld, synes jeg er vildt flotte. De covers, som kan åbnes eller er lavet som små punge beskytter selvfølgelig nok bedst, men det der glimmer-cover er da for fedt!! Hvad synes I?

De er alle sammen fra www.mobilcovers.dk som selvfølgelig også har covers til alle de andre modeller af IPhones samt andre telefoner – men hey… jeg ér altså bare til IPhones.. Og ved I hvad? når både jeg selv og min mand er det, så er det ikke unaturligt at drengene er aftagere af gamle modeller og derfor også får en vis begejstring for netop det mærke, derfor skal I også lige se hvad jeg har fundet frem til dem…

Et cover som kan holde til lidt af hvert, et vandtæt cover og selvfølgelig… et cover, der er enhver Pokémon Go-fanger værdigt… (Bulbasaur er én af mine yndlinge 🙂 ha ha)

Skal I ha’ den nye model?

KRAM!

Udarbejdet i samarbejde med Mobilcovers.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.