Run to the beat…

05.09.2016 af: walkinrunout Kategori: exercise, today

Jeg har haft den skønneste weekend…
Først en firmatur fredag eftermiddag – ud i det blå med masser af hygge, snak, mad og drikke (sjovt som mad og drikke altid indgår, når jeg hygger ha ha) og så en lørdag, hvor jeg løb Run to the Beat.

Jeg løb 10 km. og i et stille og roligt tempo… det betød, at jeg havde overskud hele vejen rundt og oven i købet havde god energi til koncerten om aftenen – det er nemlig konceptet i Run to the Beat… løb med musik undervejs og en koncert om aftenen.

Koncerten var med L.I.G.A og Mads Langer og jeg syntes at de begge var mega gode…

Jeg var så heldig, at jeg var blevet udtrukket i en facebook-konkurrence til at repræsentere Team Bremdal-radio det betød at jeg fik en lækker løbetrøje, startnummer samt en B&O Play Beoplay A1 højtaler… og nå ja, ikke mindst en dejlig kold og lækker fadøl, da jeg ramte mål..

KRAM!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.