Til og fra træning…

16.09.2016 af: walkinrunout Kategori: exercise

Det er ikke fordi det er aktuelt lige nu… med de tæt på 25-30 grader vi har lige i øjeblikket, men inden længe er det nødvendigt at have noget lidt lunere træningstøj til at påbegynde træningen i.

Jeg klæder så vidt muligt om hjemmefra og medbringer så mit hverdagstøj i sportstasken sammen med håndklæde og shampoo og derfor er det fedt med noget træningstøj der nemt kan tages af og på, over det egentlige træningsoutfit.

Jeg har et par adidasbukser til netop det formål, men mangler nogle trøjer med lange ærmer. Lige nu har jeg en gammel slidt zumbatrøje og for mit vedkommende er den tid SÅ meget forbi og jeg synes derfor jeg trænger til noget nyt.

Jeg har ikke besluttet mig for om det skal være en fleecetrøje, en hættetrøje eller bare en træningstrøje med lynlås i – så eneste krav indtil nu er, at det skal være én med lange ærmer…

Hvad har I på til og fra træning, hvis altså ikke I klæder om derhenne…

Dem jeg har fundet frem her, er nogle af dem jeg godt kunne tænke mig – hættetrøjen er bare cool og fleecetrøjen kan fås i et utal af skønne farvekombinationer ved Engelbert Strauss , mens den helt almindelige sportstrøje jo passer rigtig godt til mine adidasbukser.

Ud over at bruge træningsbukser og langærmede trøjer til at have på frem og tilbage fra træning, er det også en god ide at starte op med lidt varmere tøj, når vi kommer længere hen på året – man kan jo altid tage mere af efterhånden som man bliver varm.

 

KRAM!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.