June 7.2…

20.09.2016 af: walkinrunout Kategori: I wish

Kender I det brand?

Jeg har aldrig hørt om det før, men er da godt nok begejstret. Rå langærmede T-shirts i børstet bomuld… jeg kan næsten forstille mig, hvor lækre de er, at have på.

Jeg har ved hjælp af deres egen hjemmeside kunnet finde ud af, at brandet er opstået som et samarbejde mellem den internationale belgiske model Ingrid Seynhaeve og stylisten Argentine Jacquie Moroni og ja, jeg må sige, at jeg synes de har fået skabt noget rigtig fedt..

Bluserne herover fås også som ærmeløse og både dem og de langærmede kan købes ved Milium.dk – på June 7.2’s egen side, kan man købe en hel masse andre lækkerier… både kjoler, masser af forskellige T-shirts og toppe. Siden finder i her

Ser de ikke skønne ud og kendte I det godt i forvejen?

 

Kram!

2 thoughts on “June 7.2…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.