Gaver… helt fra Spanien…

23.09.2016 af: walkinrunout Kategori: exercise, new stuff

I sidste uge var min mand på herretur med en flok venner til Spanien… de havde en fantastisk tur (selvom vi koner ikke var med ha ha) og selv om de havde travlt med vingårdsbesøg, madlavning og mandehørm, så var de så betænksomme, at de købte gaver med hjem.
Således har jeg fået dette mega lækre sæt fra Adidas… Jeg har allerede prøve-trænet det – og det er ikke bare flot, det er også vildt lækkert at have på. Shortsene sidder godt og kryber ikke op og så er de bløde og tynde. 
Er jeg bare en heldig kartoffel… eller hva’?

Kram og god weekend, når I kommer dertil!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email