Fødselsdagsgaver…

03.10.2016 af: walkinrunout Kategori: new stuff ,


Jeg har haft fødselsdag… og har dermed indkasseret en masse knus, kys, hilsner og lykønskninger og nå ja… gaver!!

Jeg har bl.a. fået et af de vildt lækre cashmere tørklæder fra La La Berlin af min mand og drenge. Det er super lækkert og blødt og jeg glæder mig rigtig meget til at bruge det her i efteråret og vinteren… – jeg har kun haft det på én gang indtil nu… og det var faktisk for varmt ha ha.

Jeg fik også en lækker sort Femilet BH samt en Lancome deodorant – to ting, som jeg altid har og som jeg bruger flittig. Æsken med prøver fra Tromborg var en overraskelse, som jeg glæder mig rigtig meget til at prøve. Den indeholder bl.a. shampoo, balsam, creme og sæbe.

Der ud over fik jeg også en lille metal-bolcheæske af min yngste søn – den indeholdt alle de penge han havde… 103kr. – meget kært… og jeg skyndte mig, at sige, at de penge skulle vi da have vaffelis for alle sammen… (det er trods alt mere end han får i lommepenge om måneden)

 

KRAM!

2 thoughts on “Fødselsdagsgaver…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.