Fantastisk overlak… Seche Vite…

19.10.2016 af: walkinrunout Kategori: beautystuff


Jeg har for nyligt opdaget denne overlak!!! – og den ér virkelig intet mindre end fantastisk.
Dels er den forholdsvis billig – jeg gav 99 kr. for den hos Matas og så er den virkelig holdbar. Den meget smuk og glansfuld samt utrolig let at lægge på, så det bliver pænt.

Jeg har tit neglelak på og er, når jeg selv skal sige det, en ret habil neglelak-maler, men den her er altså det letteste jeg har prøvet – tricket er at tage forholdsvis meget lak med op – gerne så der er en lille dråbe og så trække det hen over neglen i et, to eller tre strøg.

Men ved I hvad!! det bedste af det hele er, at den skal tages på, mens neglelakken endnu er fugtig. Man skal faktisk bare tage neglelak på… og umiddelbart bagefter tage overlakken på… og når man er færdig med begge hænder… er det tørt!!

Det lyder lidt for godt til at være sandt… og er det måske også – for jeg har ikke testet den del af… altså bevidst prøvet at ødelægge den lak, jeg lige har lagt på… så til almindeligt behov er den tør!! det letter problematikken med lige at nå at få neglelak på inden man skal i byen en hel del ikk?

Kender I den?

På mig holder den omkring en uge – lige med undtagelse af på den ene langefingernegl!! (den har det med at flosse – og det gør den bare lige meget, hvor meget jeg passer på den)

I øvrigt tages den bare af som almindelig neglelak… dvs. ret nemt 🙂

 

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.