Maleri af Henrik Busk Andersen…

20.10.2016 af: walkinrunout Kategori: new stuff

I lørdags var min mand og jeg til fernisering på Hjerm Kunstgalleri, hvor kunstneren Henrik Busk Andersen præsenterede sin samling af bronze-skulpturer og malerier.

Der var rigtig mange flotte malerier, men især dem med hel sort baggrund og personer i pangfarver (ja, vel nok mest personer i fantasien) fangede vores interesse. Rigtig mange af dem var kæmpe store og selvom jeg var tæt på, at gå med til, at vi skaffede os af med nogle af vores reoler for at få plads til et 150x150cm billede, endte det dog med, at vi købte et mindre maleri.

Det passer, i størrelsen, rigtig fint over et skoskab vi har i gangen – så nu hænger det der.

Der er et års bytte-garanti, hvis nu man ombestemmer sig eller lige pludselig ikke kan lide maleriet mere… det har rigtig mange kunstnere faktisk og én vi engang købte et maleri af for mange år siden, sagde endda, at hvis vi ville kunne vil aflevere det tilbage et par uger… og så ville han male mere på det.. – det har vi dog ikke gjort!!

Hvad med jer? holder I af malerier på væggene? trods det, at det jo er virkelig in med posters, plakater o.lign!!

 

Kram!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.