8 totalt unyttige facts… #1

02.11.2016 af: walkinrunout Kategori: today

Det er meget populært at dele sjove, skøre og underlige facts om sig selv i blogland… og jeg kan SÅ godt forstå hvorfor… Dels er det rigtig sjov læsning og dels får det læseren til at føle sig ganske normal – og ikke helt alene om alle de underlige ting man selv tænker, gør eller siger.

Jeg har vist endnu ikke lavet sådan en liste.. jeg kan faktisk ikke huske om jeg har, men i og med, at jeg synes det er noget af det hyggeligste at læse hos andre, vil jeg også bidrage lidt til morskaben.

Det bliver ikke et fast ugentligt punkt… altså! så interessant er jeg ikke, men mere en liste med det antal punkter jeg nu engang lige synes passer… og kun når jeg ikke kan lade være at dele…

Well Here goes!

1. Jeg har blogget siden 2009 – og synes stadig det er sjovt.

2. Jeg har en yndlingsgaffel og en yndlingskop… mens jeg er lidt ligeglad med andet service

3. punkt 2 passer ikke helt… jeg elsker også smukt hvidt service og synes generelt at mad smager bedst, når det indtages med en gaffel med fire tænder, som er lange og smalle.

4. Jeg elsker ankelstøvler og må virkelig lægge bånd på mig selv for ikke at shoppe løs.. altså – de er jo smarte til ALT!

5. Jeg ser nærmest, næsten aldrig fjernsyn… og savner det faktisk ikke… og nej.. jeg ser ikke en masse serier på computeren i stedet

6. Når jeg træner og skal tage et bestem antal – tæller jeg altid 1, 2, 3 osv. når det er ti gentagelser men altid 8, 7, 6 osv, når det er 8… aerobic-skadet kalder de det.

7. Jeg fødte begge mine drenge i vand… og jeg lyver ikke, når jeg siger, at det ikke var slemt – hårdt arbejde – ja… men ikke slemt (heldig eller stærk?)

8. Jeg skal til Rom på mandag… for første gang!

 

KRAM!

 

2 thoughts on “8 totalt unyttige facts… #1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.