OUTFIT…

03.11.2016 af: walkinrunout Kategori: outfit , , , ,


Acne T-shirt//Uldahl blazer//Part Two læderbukser//LaLa Berlin tørklæde//Catarina Martins støvler

Jeg har slet ikke fået vist jer et billede, hvor jeg har mit tørklæde, som jeg fik af min mand og drenge i fødselsdagsgave, på… så det får I her. Det har ellers hængt på mig, næsten lige siden – undtaget er de par uger, hvor det lige pludselig blev varm sensommer og man i stedet måtte springe i sandaler og nederdel igen.

Resten af outfittet er gamle skattede sager som jeg altid elsker at have på.

For tiden er jeg ved at gå og overveje, hvad jeg skal have med mig til Rom i næste uge… Jeps.. jeg skal på ferie til den Italienske hovedstad – og selvom der indtil videre loves overskyet og byger, så glæder jeg mig helt vildt.

KRAM!

6 thoughts on “OUTFIT…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.