That Christmas party…

02.12.2016 af: walkinrunout Kategori: I wish , , ,

Stort set alle skal til minimum én julefrokost her i december og ja nogle skal endda til mange. Jeg selv var til min første julefrokost i år, allerede for tre uger siden – det var lidt tidligt og ja, helt ærligt blev jeg faktisk noget overrasket over, at tiden var fløjet afsted og jeg derfor ikke rigtig havde fået kigget på julefrokost-outfits inden.

Jeg har heldigvis en ret god beholdning af tøj og fandt selvfølgelig noget i mit skab, der kunne bruges… en lille sort kjole redder én hver gang… og tilføjet et rødt silkebånd i taljen og to små røde gladkugler i øreringene… så blev det en mega sjov og hyggelig fest.

Jeg har den næste julefrokost næste fredag og er nu noget mere i jule-mode og er derfor begyndt at overveje hvad jeg skal springe i der… lille sort kjole igen? Læderbukser og silketop? Nederdel og nylonstrømper?…

Jeg har browset lidt og fundet nogle gode bud på outfits… så nu er det bare at vælge ha ha…

Den postkasserøde blondekjole er fra Vero moda  og vel indbegrebet af en julefrokostkjole… blonder og rødt er bare lig jul i min optik. Den mere vinrøde er fra Esprit og den er bare virkelig fin og ret perfekt til en julefrokost – den er flot, speciel og så er der plads til julemad. Den sorte er fra Ganni – ligeledes med blonder, men noget mere neutral i farven og vel nok én kjole man vil kunne bruge på alle tider af året.

Hvis det ikke skal være kjole, så er et godt bud et par læderleggins og en smuk top. Dem jeg har fundet her er fra Designers Remix, men de fås stort set alle steder… enten i kunstlæder eller rigtig læder… fra 150 kr. til flere tusinde.

Toppene er fra henholdsvis Designers Remix, den sorte i blonde, Custommade leotoppen, og Esprit den sorte med frynser – de vil alle være super lækre til læderleggins og høje stiletter.

Jeg har også lige taget en nederdel med… for toppene vil faktisk også være super flotte til den – den er fra Vero moda og har en rigtig skøn farve.

Hvad har i valgt at have på til julefrokosterne i år?

 

Kram og god weekend!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.