Et eldorado for mændene i mit liv…

13.12.2016 af: walkinrunout Kategori: today

Sådan vil jeg faktisk betegne Zonationstore… en online butik med alt hvad et drenge-/mandehjerte begærer!!

– og ja, jeg er ved at se på julegaver til mine drenge og min mand. Drengene er ved at være store… 12 og næsten 15, så tiden, hvor de havde en kilometer lang ønskeseddel med en masse legetøj er forbi… det nærmeste vi kommer det nu, er at den yngste ønsker sig computerspil. Der ud over er det tøj og penge de ønsker sig… sejt tøj vel at mærke, fik jeg at vide, da jeg spurgte ind til det!! jo jo – seje drenge!!

Noget, som det jeg har fundet her…

Støvlerne fra Born//Raised er super fede og lidt anderledes end de Ecco-støvler, som drengene havde da de var mindre – de sidste par år, har de ikke rigtig gidet at have støvler på. Jeg tænker, at de er varme nok – i hvert fald, når der sammenlignes med sneakers… som de ellers ville gå med.

Puma-skoene er klassikere… og næsten noget de altid kan bruge.

Jakken og den langærmede bluse er fra Wood Wood og det er først for nyligt, at min ældste er begyndt, at kunne passe det. Ja, der er så sandelig fordele ved at være blevet en ung mand, frem for en dreng.

Hættetrøjer er altid et hit… og når især en klassisk grå med et tvist er ret lækker. Den jeg har fundet her er fra mærket Woodbird.

Bælte og hue er fra henholdsvis Saddler og G-star – mega flot og yderst funktionel.

Læderjakken er fra Extended Minimum. Den er helt simpel, men ret cool og hvis de vil bruge den lige så meget som jeg bruger min læderjakke… så er den vist alle pengene værd (selvom de jo stadig vokser lidt)

Skateboardet ønsker de sig vist egentlig ikke… det er bare mig, som synes det er super sejt – og nej, det er ikke fordi jeg kan finde ud af at køre på sådan et… desværre!! – det er fra Globe.

 

Manden min læser med her… så jeg skriver ikke noget om, hvad jeg har tænkt mig at give ham… men noget i stil med dette er vist altid et hit: B&O, Bobler og undertøj!!

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.