Ragdoll LA…

14.12.2016 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Jeg stødte i lørdags på et mærke, som er helt nyt for mig… Ragdoll LA!! Har I hørt om det? Billederne overfor er fra mærket og giver et ret godt billede af, hvilket tøj de laver.

Jeg blev opmærksom på mærket hos Joan Kyneb i Aalborg… – Hun havde den lækreste sweatshirt med snører i siderne, lidt forvasket sort sweatshirtstof og med dejligt lange ærmer. Jeg var solgt… og blev selvfølgelig nødt til at investere i en “julegave” til mig selv…

Jeg har ikke lige fået taget et billede af den, hvor jeg har den på, men det er den her…

 

Er den ikke fed?

Eftersom jeg ikke kendte mærket i forvejen, var jeg da lige inde for at se på nettet, hvad de ellers har… og yes… her kunne jeg godt købe mig fattig. Det er som navnet indikerer fra Los Angeles og er startet af designer Lisa Larson… – om sig selv og brandet skriver hun på hjemmesiden: “I’m a Ragdoll. I like to dress classy wiht a touch of sexy, vintage and Rock’n’roll“… og det er jo netop den kombination, som jeg synes, er super lækker.

Jeg skal i hvert fald lige holde øje med tøjet derfra.

Kram!

2 thoughts on “Ragdoll LA…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.