En anden og vigtig træning…

18.12.2016 af: walkinrunout Kategori: exercise, Ikke kategoriseret

Jeg vil gerne slå et slag for én af de former for træning, som vi alle ved er nødvendig, men som vi ikke taler om så tit… bækkenbundstræning!!

Jeg har selv født to drenge og trods det, at jeg var i rimelig form både før og under graviditeten… var der to grupper af muskler der simpelthen forsvandt… de lige mavemuskler – der “flytter” ud i siden, for at give plads til barnet samt bækkenbundsmusklerne, der kommer på hård prøve under selve fødslen.

Jeg fik at vide dels af min mor og dels på sygehuset, at det var vigtigt at få trænet op igen, hvis man ville undgå at det ville være svært at holde på vandet – og ja, jeg var da også yderst pligtopfyldende og fik lavet de der lidt umulige knibeøvelser… både når jeg skiftede ble på sønnike og dels når jeg holdt for rødt lys (et tips jeg havde fået af veninder, der havde født før mig og som kendte til vigtigheden af træningen)

Jeg synes ikke det var så svært at få trænet hverken mave eller bækkenbund stærk igen, men jeg har også trænet begge dele siden jeg blev teenager.

For mange kan det dog godt være noget besværligt – både lige præcis at finde de muskler der skal trænes og dels få gjort det… for det er altså hårdt – selvom musklen jo ikke har størrelse som fx. lår eller balder – derfor synes jeg det er så fedt at der findes de her bækkenbundskugler, som kan hjælpe med til træningen.Da jeg havde født vidste jeg ikke at de fandtes… men det gjorde de sikkert… og havde jeg haft problemer med optræningen selv, havde jeg nok hørt om dem fra én eller anden.Jeg har først stiftet bekendtskab med dem for nyligt… og må indrømme at det mest er af nysgerrighed – for én af de bedste måder til optræning af bækkenbund uden hjælpemidler er tung styrketræning som jeg elsker… jeg havde dog hørt at man aldrig kan træne sin bækkenbund for meget, og netop træningen med disse kugler skulle give mulighed for dybere og større orgasmer… og hey, selv om jeg ikke klager, er det vil ikke noget man vil prøve at undgå vel? ;-)Så jeg har fået et sæt bækkenbundskugler!!! De hedder “Je joue Ami” og de er fra Winkwink.
De er anbefalet af jordemødre, gynækologer og sexeksperter og der følger en grundig instruktion med til, hvordan man kan lave træningen… både som nybegynder eller øvet. Æsken indeholder, som I kan se tre forskellige størrelser som også har forskellig vægt – den mindste er den man starter med lige efter man har født, da det også er den der vejer mindst – og når man begynder at mestre træningen med den, kan man gå videre til nr. 2 og 3.Hvis man som jeg HAR optrænet sin bækkenbund efter fødsel – og det efterhånden er en del år siden – så er det ikke det store problem, at træne med den tungeste… men man kan godt mærke at der skal knibes til, for at vægten af den ikke gør, at den tabes.
Jeg snakkede med nogle af mine veninder om, at jeg havde fået disse kugler og flere af dem har dem også – og én havde faktisk fået en æske i barselsgave… det synes jeg er en rigtig god ide… for så får man da gjort noget ved det med det samme… og ja… de er da faktisk også dejlige at træne med ;-)Kender I dem? Ellers kan I læse lidt mere her, hvor de også kan købes sammen men en masse andre slags.

Lige nu er der 20% at hente, fordi de holder juleudsalg… og hvis man kigger sig lidt om på siden er der altså også meget andet godt… både i en frække og den pikante kategori… Jeg kiggede i hvert fald lidt på noget frækt undertøj

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.