Parajumpers…

22.12.2016 af: walkinrunout Kategori: I wish

Nu har vejrguderne raslet med sablerne længe nok til, at jeg er begyndt at se på vintertøj… varme striktrøjer, støvler, vinterfrakker og tykke sokker…

Jeg har det meste af det fra sidste år, så jeg skal nok klare mig igennem vinteren uden af fryse, men det skader jo ikke lige at holde øje med de nye og lækre styles der dukker op hist og pist – (hmm… jeg ved godt, at de efterhånden har været her længe… men jeg er slet ikke klar til vintertøj i hverken august eller september… og bestemt ikke når vejret var så varmt, som det var i år)

Men nu… nu er jeg klar… ha ha

Som sagt er jeg ok dækket ind på både striktrøjer og støvler – på 5. år har jeg de super varme og lækre Bumpers, som jeg har vist herover. De er som en drøm at gå i og varmer hele vejen op ad benet… og så er jeg også ret vild med, at de er med gepard-pletter på.

Nowles støvlerne købte jeg sidste år… De er med rulamsfor og meget varme. De har indvendig hæl og snørerne gør dem lidt ekstra cool, synes jeg.

Der hvor det halter en lille bitte smule, er på frakker og derfor har jeg kigget lidt rundt for at se, hvad jeg godt kunne tænke mig.

Jeg har kastet min kærlighed på Parajumpers !! Kender I det brand? Jeg har først lige stiftet bekendtskab med det… men synes frakkerne derfra ser både virkelig, virkelig lækre ud og så lyder de som om der virkelig er tænkt over detaljer og holdbarhed.

De er lavet i slidstærk nylon, med aftagelig polstret foring og en hætte af ægte pels. (dem af dem, som har pels). Kraven lukkes med en krog, der anvendes ved faldskærmsudspring… så det vidner lidt om holdbarhed. Frakkerne er kendt for deres lethed og en super komfort.

De to jeg bedst kan lide, er dem, som jeg viser jer her… Den med pels hedder ANGIE og den i dun hedder GINEVRA. De er ikke billige… så er det sagt, men når jeg tænker på, hvor længe jeg normalt har både vinterstøvler og vinterfrakker… kan det vel godt forsvares, at betale en mindre formue ha ha. Dun-frakken er den billigste af de to, men jeg tror faktisk bedst, at jeg kan lide den med pels… hvilken synes I er flottest?

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.