ca. 300g Yeti…

24.12.2016 af: walkinrunout Kategori: I wish


Ok!! Den her er flot!!

Ja, jeg kigger stadig efter en varm vinterfrakke. Nu er der ganske vist ikke så koldt lige nu, men jeg har da en klar forventning om, at det nok skal nå at komme. Hvis ikke… så er jeg faktisk så heldig at jeg skal på skiferie denne vinter. Vi skal til Canazei i Italien.. og jeg glæder mig rigtig meget.

Men tilbage til dunfrakken ovenfor… Den er fra det danskejede firma Yeti, som er specialister i dun og letvægtsprodukter. Jeg læste mig til, at de har udviklet to ret fantastiske dele som begge er brugt i frakken her. Next To Nothing™ og Crystal Down™, som er dels det ultralette stof, den er syet af og dels gåsedunsfyld i ekstrem høj kvalitet.

Den er eftersigende meget blødt og næsten silkeagtigt af røre ved… wauw… lyder fedt.. Den er heller ikke helt billig (hvilket stort set ingen, af de fede dunfrakker jeg finder, er) Jeg har set på den hos Grejbiksen, som ligger i Trige ved Århus.

I øvrigt en butik, som er en af landets største indenfor fiskeri. De har de største og mest respekterede mærker indenfor fiskeri bl.a. Simms, Geoff Anderson beklædning, Fjällräven og så selvfølgelig det lækre Yeti.

Og ved I hvad!! De har en kastepool lige udenfor forretningen – så man lige kan prøve og sammenligne fiskestængerne, inden man køber… det er da sejt.

Hvad synes I om dunfrakker?

Kram!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.