Glædelig jul 2016…

24.12.2016 af: walkinrunout Kategori: today


Hold op, hvor er vi godt med i år… (det er vist første gang ha ha) – vi har altså styr på både ris a la mante, to slags rødkål, sovs, og kartofler… så vi mangler kun stegen og der er noget tid endnu til den skal sættes over.
Det betyder så, at jeg rent faktisk kan ønske jer alle en rigtig glædelig jul… præcis den 24.!!!
*** Glædelig jul***
Håber I får en helt fantastisk jul med masser af varme, kærlighed og lykke.
Kram!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email