Luksus genbrug… et hit!!

25.12.2016 af: walkinrunout Kategori: shopping

Jeg er ret vild med ideen om luksus-genbrug – dels fordi man jo så ikke bare smider de ting væk, som man ikke længere bruger og dels kan være heldig at finde noget rigtig lækkert til en noget billigere pris end det oprindeligt kostede.

Jeg er ikke firstmover indenfor beklædning… faktisk slet ikke – nogle gange kan der gå ret lang tid, før jeg har vænnet mig til det der er nyt og moderne… og rigtig mange trends springer jeg faktisk helt over fordi jeg simpelthen slet ikke når til at kunne lide dem…. Godt eksempel på det, er bukser med vidde!!! I don’t get it… det er jo kun Claudis Schiffer, som ser bedre ud i dem end helt almindelige bukser!!

Jeg har en lille håndfuld genbrugsbutikker jeg holder øje med – og jeg synes jeg har fået gjort mig nogle gode kup efterhånden… og jeg vil da lige præsentere dem for jer og måske har I så til gengæld andre, som I kan anbefale.

 

Filuca V Luxury Vintage

Favoritten af genbrugsbutikker… den er fysisk beliggende i Aalborg men er yderst aktiv på Instagram (filucavluxuryvintage) – har rigtig meget Isabel Marant og ofte ubrugte varer fra tidligere sæsoner.

 

Muda Nashi

Er beliggende på Frederiksberg – tæt ved, hvor min svigermor bor og her har jeg bl.a. været ret heldig med køb af en Burberrytaske samt indtil flere Bluser og trøjer fra Acne. De er også ret gode til at lægge deres nye ting op på Instagram (mudanashi)

 

I Blame Lulu

Her følger jeg bare med… indtil nu… for jeg har et reelt køb til gode der. Men jeg drømmer mig tit væk i alle de lækre ting de viser. Instagram: iblamelulu

Gita & Gunhild

Jeg svælger væk i lækkerhed på denne instagram profil (gitagunhild) – det er virkelig luksus… og lidt over mit budget… selvom det er second hand. Men det er jo gratis at kigge og måske en dag!! 🙂 Den fysiske butik er også i Aalborg… faktisk i samme kvarter, som jeg er vokset op… underkend ikke nostalgi-effekten ha ha.

Har I nogle gode butikker i vil dele?

Kram!

 

2 thoughts on “Luksus genbrug… et hit!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.