Tattoos forever!!

29.12.2016 af: walkinrunout Kategori: today

Det er efterhånden mere undtagelsen end reglen, at man ikke har en tatovering ét eller andet sted på kroppen.
Rigtig mange unge mennesker starter allerede tidligt med at overveje hvilken tatoveringer de gerne vil have… min egen yngste søn inklusiv – og det er jo ikke fordi det er en dårlig ting, at de overvejer det… men som mor – og ret tæt på fornuftig – host host, så er man alligevel lidt betænkelig ved om de nu vælger noget ordentligt og noget som de ikke bliver trætte af.
Jeg fik selv en tatovering for et par år siden; én jeg havde over ejet meget nøje og som jeg nok havde fået endnu tidligere, hvis ikke jeg rent faktisk havde været midt bange for om det nu gik galt… om jeg nu kunne tåle blækket osv.
Jeg har overhovedet ikke fortrudt den og synes stadig den er rigtig fin og pæn.
Men her den anden dag, da jeg trænede sammen med min træningsmakker, kom vi til at tale om nytårsoutfit og hun fortalte, at hun undgik ærmeløse kjoler, fordi hun var blevet ked af den tatovering, hun fik lavet, da hun var helt ung og som sidder på skulderen. Hun syntes ikke den var så pænt lavet og overvejer nu enten at få den fjernet eller få lavet noget nyt ovenpå.
Hos removeit.dk, som ligger i Århus er de specialister i at fjerne tatoveringer. De benytter den nyeste laserteknologi og skræddersyr et forløb der passer til netop dig. Så hvis du går rundt med en tatovering, som du gerne vil have fjernet, ér det altså muligt.
Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.