Balance mellem træning og julen…

30.12.2016 af: walkinrunout Kategori: exercise

Jeg synes, at jeg hører mange steder, at “nu er det jul… og så skal der bare spises igennem”… yaaaakkk – sådan har jeg det slet ikke – jeg synes ret hurtigt, at jeg bliver træt af julemad og det er stort set kun sildemad samt konfekt jeg gider at spise, når vi når til den 24. december.

Det kan jeg så måske være heldig med, men jeg kan trøste jer med, at på de to ovennævnte fronter holder jeg mig altså slet ikke tilbage hø hø… som i slet ikke!!

Men hvad er det så lige man gør, når man dag efter dag, her i julen, bliver stillet overfor kæmpe store mængder af mad og det faktum, at man jo også skal sidde ved bordet i mange timer… og nu den her storm, der jo også udlukker, at man kan hive hele selskabet med ud på en gåtur (ja, med mindre, at alle er totalt sporty og ekviperet med virkelig varmt og vandtæt tøj)…

Svaret!! – Man træner da bare ben og balder!!

Kæmpe store muskler er i gang her og hvis man virkelig giver den gas med vægtene er der jo rent faktisk håb om, at kroppen kan forbruge al den skønne mad til opbygning af strut-rumpe og lækre lår.

Jamen det tager jo tid… tænker du måske… og ja, det gør det, men på en time, når man altså rigtig langt, hvis man kaster sig over squat, dødløft og lunges… vel at mærke med al den vægt, man kan løfte… ja, jeg vil næsten love, at kroppen er træt, musklerne pumpet og energien opbrugt allerede efter tre kvarter… og så er der jo også tid til et lækkert varmt bad 😉

Jeg har trænet hver anden dag her i julen… indtil nu – og jeg synes det er fedt lige at få gang i kroppen efter alt jule tamtam’en.

Hvad gør I? holder træningsfri? eller kører som i plejer?

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.