Krøller eller ej…

31.12.2016 af: walkinrunout Kategori: I wish

Det der med at have en ‘rigtig’ frisure er ikke det jeg har gjort mest i, i mit liv. Jeg er vist en smule utålmodig anlagt, hvad den slags angår eller også er jeg bare egentlig ikke ret god til at tingene skal være hverken strømlinjet, lige, ordentligt osv.
Jeg synes det er fedt at have hår, der dels sidder lidt tilfældigt og dels kan sidde på mange forskellige måder, så ja, min frisure er tit bare et resultat af, at jeg har vasket håret, rystet let på hovedet, måske puttet lidt stylingcreme i og så ellers bare ladet det være til det var tørt.
Selv om det er som ovenfor beskrevet 99 ud af 100 dage, så synes jeg alligevel, at det er fedt en gang imellem, at glatte håret så alle de naturlige krøller og fald jeg ellers har, forsvinder helt.
Det giver et helt andet udseende og engang imellem er det da meget sjovt.
Grunden til, at jeg ikke får det gjort så tit, er at jeg synes det tager enormt lang tid – i hvert fald med det glattejern jeg har!! Det har ret mange år på bagen og har nok hverken effekt og styrke, som dem, der er fremme på markedet nu – det er i hvert fald det, jeg har fået at vide, af min frisør… men de har jo også tit de allermest lækre produkter at arbejde med.
Så derfor ønsker jeg mig altså et nyt…

HH Simonsen glattejern Joico K-pak Vapor… hedder denne fine sag.
Den er fra frisorsaks.dk, som er en webshop, der forhandler frisørartikler. De har bl.a. lækre krøllejern, glattejern, sakse og billige frisørbørster i stort udvalg. Glattejernet er klart på kun 8 sekunder og det kan varmereguleres mellem 150 og 210 grader… ret varmt. Varmepladerne er med ‘Triple Protection’, en ionisk teknologi og ‘Far Infrared’ teknologi som forsegler hårets naturlige fugt og andre naturlige æteriske olier. Det skulle efter sigende sikrer maksimal glatteeffekt og beskyttelse af håret. Lyder da fedt hva’?

Kram! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.