Neglefavoritter…

06.01.2017 af: walkinrunout Kategori: beautystuff

Jeg elsker at have neglelak på… jeg synes det er så flot og så er det samtidig en mulighed for at tilføje noget farve til min beklædning, der ret tit er hvid, sort og grå… (selv om jeg prøver, så godt jeg kan at bruge flere farve;-))

Jeg har prøvet stort set alt hvad angår negle… forskellige underlakker, lakker, overlakker, glimmerlakker, olier, spray osv og gennem tiden har jeg fundet mig nogle helt klare favoritter – og dem vil jeg dele med jer nu!

Først underlak!

Ultimativt bedste er for mig Rimmels Nail Nurse. Den er nem at lægge på, har en bred pensel, som hurtigt dækker neglen, den tørrer hurtigt og så er den faktisk også rigtig flot med sit lidt hvide skær, at have på alene uden almindelig neglelak over.

Af neglelakker har jeg to favoritter fra Chanel… og stort set alle dem jeg har fra Yves Rocher. Lakkerne fra Yves Rocher er nemme at lægge på og forholdsvis hurtigttørende. De holder rigtig godt og jeg har aldrig brug for mere end to lag, for at de dækker helt.

Chanels lakker er pga. farven, som jeg bare slet ikke kan blive træt af – jeg kan godt sidde og se på de små fine flasker med lakken og bare nyde farverne. Det er Rouge Noir og Cinéma. Kvaliteten er ikke den allerbedste jeg har oplevet, men de kan altså noget med farver… og jeg synes de holder ok, hvis jeg passer lidt på og bruger en god overlak…

Ja, så kom vi til overlak… og Seche Vite Dry Fast Top Coat er virkelig, virkelig, VIRKELIG den bedste jeg nogensinde har prøvet. Dels tørrer den hurtigt og dels er den utrolig holdbar lige meget hvilken lak der er under. Den er tyk og der skal et godt lag på, men til gengæld for det får man de flotteste klare farver og et smukt skær.

Kun én gang er det kikstet for mig med denne overlak… og det var fordi jeg skulle have støvler på ret hurtigt efter, at jeg havde lakeret negle og fik kørt hælen ned over begge tommelfingre, da jeg tog støvlerne på… DAAAHHH!!

Har i tips om vidundermidler til neglene, som I vil dele?

 

Kram!

2 thoughts on “Neglefavoritter…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.