Træningsgarderoben og favoritterne…

08.01.2017 af: walkinrunout Kategori: exercise

Ubetinget Nike, IcanIwill og Puma… i hvert fald lige nu!!

Nike toppe er bare de skønneste at have på – de fås i en million farver og deres dryfit-materiale virker bare, så man aldrig føler, at toppen er tung og træls. Jeg kan allerbedst lide Miler Tank, fordi det er den jeg føler sidder bedst på mig – hverken for løst eller for stramt.

Tights skal være fra IcanIwill… og det skal være den “gamle” slags med syninger… for ja, nok er det in lige nu med grå seemless tights, men jeg oplever altså ikke andet end, at syningerne gør noget rigtig godt for rumpen 🙂 – de sidder hverken i vejen eller kradser eller noget som helst andet. De er højtaljede og med bindebånd i taljen og så er de lange nok og ikke gennemsigtige… prøv dem… siger jeg bare…

Sports Bh’er er imo ikke det letteste at finde – jeg har tidligere sværget til Nikes … og dem er jeg fortsat også glad for, men for et par måneder siden købte jeg en Puma sports Bh og nøj… den er så god, at jeg straks købte én til… og de to er nu all time favorites.. De kan åbnes i ryggen, så de er lette at få af og på – der ud over har de brede stropper så de ikke strammer over skulderen og endelig har de formstøbte skåle, så alt bliver præcis hvor det skal. Jeg ved ikke om jeg er alene her, men jeg har det altså bedst med ikke at flashe alt for meget nippeles, når jeg står der og hiver i jernstængerne 😉

Hvad er jeres favorit-træningstøj?

Kram!

2 thoughts on “Træningsgarderoben og favoritterne…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.