“Hvor er du frisk rød i dag…”

24.01.2017 af: walkinrunout Kategori: Ikke kategoriseret, new stuff


Sådan blev jeg mødt af en kollega i morges…. og ja, det er jeg da!!
Der blev refereret til min nye bluse fra Selected Femme, som er totalt postkasserød.

Netop farven var det jeg selv faldt for, da jeg så den – her i januar er alt udenfor mørkt og til tider gråt… og næsten alle folk render rundt i sort og brunt tøj – og så får jeg øje på den her skønne farve, der bare lyser op.


Selected Femme strik//Day Birger et Mikkelsen Blazer//H&M nederdel//Isabel Marant støvler//Ole Lynggaard halskæde

Vi var ud for at bytte et par julegaver, da jeg først så den – jeg fik den faktisk også prøvet mens familien stod og sagde “fin fin – køb da den…” – jeg gjorde det ikke – da jeg var så heldig, at jeg havde skrabet mig til en rabatkode til Bestseller, som er Producenten af Selected Femme og  derfor vidste, at jeg ville kunne få fat i den med rabat… man er vej jyde!!

Vel ankommet hjem fra bytte-turen bestilte jeg strikken og …. rest is history… eller nej, nok nærmere begyndelse.

Hvis I synes den er fin, fås den her til 400kr. – og hvis det er første gang i handler hos Bestseller kan I skrive jer op til at modtage nyhedsmails og derved få 50 kroners rabat.

 

Kram!

4 thoughts on ““Hvor er du frisk rød i dag…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.