when wearing cropped jeans…

31.01.2017 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde, today

Det har været moderne med kig til strømperne i meget lang tid nu… – og ja, nu er det så endelig nået til mig he he.

Jeg tror det hænger sammen med, at jeg altid har haft problemer med at få bukserne lange nok – jeg har SÅ mange gange fået købt det jeg kalder “støvlebukser” – dem som kun kan bruges inde i støvler, fordi længden er helt forkert. Tit har jeg syntes, at et par bukser har fungeret rigtig fint i prøverummet, men når jeg så har købt dem, kommet hjem og brugt dem, kommer der knæ i, og de bliver for korte.

Men nu er jeg klar – (måske jeg når at være lidt fashion…. før det går helt af mode igen) – jeg har købt mig et par bukser, der er så korte, at man kan se strømperne og nu er det så, at jeg er på jagt efter nogle fine strømper – gerne med glimmer og mønstre.

Strømperne ovenfor er fra brandet Decoy og set hos Intimo.dk, som er en webshop, der forhandler undertøj og strømper. Og ud over fine glimmersokker forhandler de bl.a. også nogle virkelig lækre trusser til damer fra Marathon og masser af undertøj fra JBS til vores mænd og kærester. Trusserne er i 95% bomuld og 5% elasthan og så synes jeg bare, at de har de skønneste mønstre og farver.

 

Hvordan har I det med den efterhånden “halvgamle” tendens med cropped jeans og kig til strømperne?

Kram og god tirsdag!

Lavet i samarbejde med Intimo.dk

2 thoughts on “when wearing cropped jeans…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.