Ole Lynggaard hjerte…

07.02.2017 af: walkinrunout Kategori: shopping, smykker

Én af smykkebutikkerne i byen, hvor jeg bor, startede ophørsudsalg i torsdags. Det er egentlig lidt øv, men folkene bag har haft egen butik i mere end 30 år og ser nu frem til at gå på pension. Jeg håber bare at de får solgt butikken, så den kan videreføres med de samme flotte og luksuriøse smykker.

Nå men det jeg ville vise jer var faktisk, at jeg benyttede mig af rabatten man kunne få til at få et nøglevedhæng til min Ole Lynggaard kugle. Et rigtig fint lille hjerte i massivt hvidguld.

Lidt et scoop, da Ole Lynggaard så godt som aldrig kommer på tilbud – i hvert fald ikke de nye ting derfra.

Kan I lide det?

Kram!

2 thoughts on “Ole Lynggaard hjerte…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.