Outfit…

09.02.2017 af: walkinrunout Kategori: outfit , ,


Vero Moda Coated jeans//Bands of LA bælte// Catarina Martins støvler

Kraftig vind fra vest, gir’ mikrofonhår…. bare lige en note til mig selv, de dage, hvor jeg synes at håret bare klasker og ikke rigtig vil fylde noget ha ha. Tøjet er til genglæd ikke noget at grine af… ganske lækker kombinationen af en lang ensfarvet skjorte og et mønstret bælte. Rigtig fint, efter min mening.

Bæltet er vævet og med en snert af flower power – det er fra Bands of LA og når der er lidt farver på taljen er det jo helt legalt, at resten er sort. (det er det jo sådan set også alligevel, men you get the point)

Kram og skøn dag!

One thought on “Outfit…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.