stormen, der skabte nye planer…

09.02.2017 af: walkinrunout Kategori: I wish, Samarbejde

Vi havde en udmærket terrasse, gammel ja og lidt slidt ja, men alt i alt en rigtig dejlig terrasse og med adgang direkte fra køkken/spisestue, så den rigtig blev benyttet i sommerhalvåret til at spise ude på.

Den er, eller var lavet i træ og hævet over græsset, da vores hus er en Bungalow med høj kælder og en stueetage, som derved ligger over terræn. Jeg skriver var, fordi hele rækværket rundt om terrassen væltede i stormen her i januar. Der var rigtig gang i den og da vi kom hjem fra arbejdet havde vi en hel åben platform udenfor vores dør.

Vi har i længere tid ønsket os en større terrasse, da bredden på den lige netop gør, at vi har kunnet have et bord med fire stole omkring og så en lille passage til at gå på, når vi skulle rundt om bordet.

Det har derfor aldrig været en mulighed at have en hel masse derude… så da vi kom hjem til det vældede rækværk begyndte vi straks at overveje en udvidelse i stedet for bare at sætte rækværk på igen.

Det burde ikke være så kompliceret at udvide den og vi tegner derfor på livet løs, for at se på hvad vi har lyst til at lave – og råd til…

Jeg ønsker mig en stor terrasse hvor vi både kan have plads til bord til spisning, en terrasse-sofa, måske med et lille bord til, en liggestol eller en hængekøje – og ja, det er faktisk muligt at få sig en hængekøje også selv om man ikke lige har træer at hænge den op i.

Hos JT-sport har de en masse store og små hængekøjestativer så det er muligt at opstille hængekøjer lige hvor man vil. Jeg vil helst have den første – Canoa, da den er vildt flot, men det er også den dyreste af dem, så nu må vi se…

Der er jo heldigvis rigtig god tid til, at det bliver aktuelt… i hvert fald falder der sne udenfor nu… og ja, selv med lidt god vilje og en dyne er jeg altså ikke til, at smide mig udenfor i en hængekøje, de første par måneder.

Kram!

Lavet i samarbejde med JT-sport.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.