Outfit…

08.03.2017 af: walkinrunout Kategori: outfit , , , ,

 Selected Femme strik//Zadig et Voltaire bukser//LaLa Berlin tørklæde//Marc Jacobs støvler//Isabel Marant frakke

Sort og rødt er i min bog ALTID et hit – og derfor er det de to farver, ud over grå og hvid, der findes mest af i min garderobe. Striktrøjen fra Selected Femme er fra denne sæson og fås bl.a. her.

Bukserne fra Zadig et Voltaire er et udsalgskup og dermed fra efteråret. Jeg synes de er mega flotte med de røde striber ned ad siderne. Da jeg købte dem var jeg åbenbart hverken vågen eller særligt fashionfokuseret, for jeg havde slet ikke opdaget at stort set alle andre brands i dette forår har tilført denne form for striber på bukserne!! men hey!! Så er jeg jo bare on trend for en gangs skyld.

Tørklæde og støvler er gamle, men helt klart favoritter – og især efter at jeg var uheldig på skiferien og derfor ikke er så god i sko med hæl, er det virkelig nogle af de støvler jeg tyr til, når jeg skal være lidt finere end hvad sneakers kan præstere.

Kram!

2 thoughts on “Outfit…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook