ALL ZADIG ET VOLTAIRE…

22.03.2017 af: walkinrunout Kategori: I wish

Zadig & Voltaire

Et udpræget forårs/sommer-outfit… men der er vi jo også lige pludselig.

Farverne hvid, rød, sort og armygrøn… råt og afslappet – what’s not to love!!

Jeg er rigtig vild med næsten alt fra Zadig & Voltaire, men de items, jeg har fundet frem her, er allerhøjest på ønskelisten. Især støvlerne synes jeg er vildt fede… og det eneste store MEN, er faktisk, at de kun føres op til str. 40… og når der er spidse snuder, er jeg altså en 40,5… shoot!!

Resten kan sagtens finde vej til indkøbskurven… her går det først galt, når vi rammer betalingen host host (det er lidt pebret, at handle hos Zadig…) Heldigvis har jeg i forvejen en armygrøn jakke samt et hvidt nittebælte.

Hvad synes I om det?

Kram!!

2 thoughts on “ALL ZADIG ET VOLTAIRE…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook