Manglende korsbånd, men med nye trainers…

30.03.2017 af: walkinrunout Kategori: today

Som overskriften fortæller er jeg nu kommet af med, ikke bare mit korsbånd, men også den Don-joy-skinne, jeg har haft på i flere uger. Tror mest, at jeg vil savne korsbåndet, dog!!

Jeg var, som jeg skrev her, uheldig at falde på skiferien og slog mit knæ ret voldsomt. Sidenhen fik jeg scannet knæet, der viste sig at være skadet på både korsbånd, inderste ledbånd og menisken. Ved lægen i går fik jeg så at vide, at ledbåndet skulle være vokset sammen – ret imponerende, at det faktisk kan det… to løse ender, inde i knæet, der bare finder hinanden igen!! Menisken var vist også tæt på ok, mens korsbåndet var revet helt over.

Først blev jeg lidt åhh-nej-agtig, men lægen fortalte at rigtig mange render rundt uden korsbånd og klarer sig fint også uden at de får opereret et nyt ind – så han mente bestemt ikke, at det var nødvendigt, at operere i første omgang. Nej – bare hjem og træn, så musklerne omkring knæet bliver monster stærke. Lige DET jeg gerne ville høre.

Så jeg var nærmest flyvende – så meget man nu kan være, når man stadig ikke kan bøje benet og stadig halter lidt – da jeg gik ud fra sygehuset… vejret var forårsagtigt og var solen ikke også kommet frem, mens jeg var derinde?

I hver fald… var humøret – og bentøjet – til en lille strøgtur og lidt shopping!

6 flødeboller fra Frellesen og et par vildt flotte sneakers fra New Balance, som jeg netop havde opdaget et par dage forinden røg med hjem. Begge dele står pænt på hylden og venter på henholdsvis fredagshygge og solskinsvejr.

Kæmpe kram og skøn torsdag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook