Mens vi venter på sommer…

11.05.2017 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Det er ikke mig på billedet… hvis nogen skulle være i tvivl, men derimod er det, lige præcis dén bikini jeg lige har investeret i, til når vi til sommer skal til Spanien. Ved i godt at der kun er to måneder til sommerferien?

Jeg har købt den på lanaiibikini efter at have set nogle modeller derfra på Instagram og har ikke fået den hjem endnu… og jeg har derfor ingen ide om, om den vil kunne sidde bare halvt så pænt på mig, som på den unge dame der.

Men den er flot… og jeg er især ret vild med trusserne (håber ikke min rumpe hænger for meget til dem ha ha) og så er den forholdsvis billig.

Kram!

2 thoughts on “Mens vi venter på sommer…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook