shorts til enhver lejlighed…

11.05.2017 af: walkinrunout Kategori: today , ,

Hvor mange forskellige slags shorts skal man have for at klare sig?

Tjaaa… det afhænger vist af om man skal opholde sig i Danmark eller om man skal til sydens sol, men minimum må klart være ét par… (et par til hver lejlighed selvfølgelig ;-))

Jeg elsker shorts, i hvert fald, når benene har fået en smule farve, og benytter gerne enhver lejlighed til at have shorts på…. på arbejdet, til fest, i haven, til cykelturen, til ferien – ja til alt faktisk. Det er dog ikke samme type shorts til de forskellige lejligheder, så der må faktisk en del til.

Jeg giver jer lige mit bud på en pæn portion af shorts der nok skal kunne dække sommeren i år.

De sorte med bælte, øverst til venstre, er til fritidsaktiviteter – en skovtur og den slags – super fine med en pæn sweatshirt eller strik. De er fra Esprit.

De sorte med lidt længde og vidde er til fest – der er vel egentlig tale om en buksenederdel her, men stilig og pæn. Den er fra Stella McCartney og ret pebret i pris… men lige nu er de på tilbud 🙂

Cowboyshortsene er lidt en all-rounder i min verden – til haven, til stranden… ja generelt til afslapning – de allerbedste er faktisk dem man laver selv af et par godt slidte jeans, der enten er blevet hullet (og hvor man ikke ønsker det) eller bare klipper dem af fordi de er så rare at have på, at man ikke kan undvære dem hele sommeren.

De orange er rigtig sommer-sommer shorts – ferie shorts… de er korte og skal bare tilføres en top og et par sandaler og en is i hånden. De er fra Rabens Saloner.

Sportsshortsene… dem kommer jeg altså ikke udenom – geniale til at tilføre farve (jeg er ikke så modig med andre shorts) og super anvendelige til fritidsaktiviteter og besøg i diverse sommerlande. De er fra Stella Sport.

Blomstershortsene er også fra Esprit og af den slags jeg vil bruge til enten arbejde, frokostaftale eller den slags. Løse, luftilge og behagelige at have på.

De løse blå shorts er fra Mads Nørgaard – og jeg har taget dem med fordi de er lidt det hele blandet sammen – fine, afslappede, behagelige og pæne. Sat sammen med en hvid T-shirt eller blondebluse er de faktisk også ret festlige.

 

Hvor mange shorts har I brug for?

Kram!

4 thoughts on “shorts til enhver lejlighed…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook