If i only could have one…. Bag

15.05.2017 af: walkinrunout Kategori: today

Godt det ikke er en realitet… men kun en lille leg jeg har… for ohh skræk og ve, hvis jeg rent faktisk kun havde én taske ha ha.

Men hvis jeg kun måtte ha en… så skulle det faktisk være én af dem jeg allerede har – nemlig Chanel – wallet on a chain. Den er lige netop så stor at der kan være nøgler, telefon, creditkort og en læbestift i, og så er den alligevel så lille, at man kan have den med alle vegne.

Den skal være quiltet og med hardware i guld… og hvor heldigt er det så lige, at det er præcis dét min har (nu valgte jeg jo også ligesom selv, hvilken én jeg ville købe he he)

Hvilken taske er jeres “one and only”?

Kram!

4 thoughts on “If i only could have one…. Bag

    • åhh – jeg kender godt det der… og minderne er altså ikke helt nær så gode vel? ha ha
      Men godt, at der findes så mange potentielle favoritter 🙂

  1. Ja, godt det ikke er en realitet med kun én taske! Hvis jeg skulle vælge, er jeg nødt til at gå med den jeg bruger mest – et stort, sort skrummel i gammeldags skoletaske facon. Lavet i genbrugsgummi fra lastbildæk. Den er tæt på at være uundværlig pga størrelsen og kan indeholde (u)hyggeligt mange gode ting!

    • ha ha… ja godt at vi har lov at ha’ flere…. jeg ville af nød, nok også gå efter det praktiske… eller – narh måske stadig den fineste kombineret med en bærepose 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook