Når sikkerhed er lidt sjovere…

19.05.2017 af: walkinrunout Kategori: outfit ,

Fashionista (wannabe i hvert fald), som til tider arbejder i byggebranchen og som indtil nu har haft store problemer med at finde pæne sko.

Jeg er uddannet landinspektør og er i den forbindelse somme tider ude på byggepladser, hvor der er påbud om hjelm – arrgh!! Det er jo umuligt at se bare nogenlunde godt ud med en hjelm – sikker, arbejdsom og fornuftig ja, men ikke særlig smart. Af sikkerhedsmæssige årsager lever man med det og ligeledes med tunge, sorte sikkerhedssko, der selvfølgelig skal beskytte tæerne (og det er de rigtig gode til – jeg taler af erfaring)

Se bare her… hvor fancy er det lige!!! De er fra Jalas og er yderst anvendelige og beskytter rigtig godt. og ja… de er ikke helt nye længere.

Nu er det bare sådan at jeg har opdaget, at det rent faktisk er muligt at få nogle lidt mere smarte sikkerhedssko – både i model og farve.

Det er modeller af arbejdssko fra Engelbert Strauss, som jeg tidligere har skrevet om her, der er leveringsdygtig i de flotte sko. Jeg er især imponeret over modellen Sutur, der minder ret meget om en helt almindelig sneakers og som fås i rigtig mange farver bl.a. de to jeg viser herunder i rød og grøn.

Modellen på billedet under er faktisk også sikkerhedssko… ja, hvem skulle have troet det. Det ser også ud til, at være en rigtig lækker sko. Se lige for jer… den grønne tilsat shorts, brune ben og en blomstersaks i hænderne. Foråret er da vist ved at få tag i mig ha ha.

 

Hvis man ikke har et arbejde hvor det er nødvendigt med sikkerhedssko og hjelm, er der jo altså ikke noget i vejen for at man bruger dem til sit gør-det-selv-arbejde hjemme.

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook