Skønne Vesterhav…

19.06.2017 af: walkinrunout Kategori: travel

Verdens skønneste Rossi efter et bad i Vesterhavet

Et af mine absolut favoritsteder i Danmark er Vesterhavet… og området omkring. Blokhus, Grønhøj, Løkken… ja helt op til Skagen har været min legeplads som barn og er et sted jeg altid forbinder med ferie og sol.

Både i barndommen og nu er vi faktisk altid et smut i det Nordjyske… både for at bade på Danmarks lækreste strande og for at besøge Fårup Sommerland – jeg tænker ikke at den store forlystelsespark – Langt ude i skoven kræver nærmere præsentation, men jag kan godt fortælle, til dem af jer, som ikke allerede har besøgt stedet… det er vildt, det er hyggeligt og en hel dag er ikke for meget at sætte af til besøget.

Der er selvfølgelig rig mulighed for overnatning i området… der er mange campingpladser og selvfølgelig mange sommerhuse, men der er altså også mulighed for lidt mere luksus end det… – Her den 2. juli 2017 åbner Strandhotellet Blokhus nemlig – et badehotel med referencer tilbage til 1920’ernes og 1930’ernes danske badehoteller, men som rummer de faciliteter, som forventes af et eksklusivt hotel i 2017.Det er allerede muligt at booke plads, selv om det først åbner i juli… og hey!! så har man jo noget at glæde sig til. De tilbyder flere forskellige slags ophold, så som gourmetophold, golfophold, juleophold m.m. og som bonus får man jo altid det skønne Vesterhav… hvad enten det er blankt, lysegrønt og varmt (ja ja… efter danske forhold) eller barskt, voldsomt og brusende.  ja, jeg kunne vist godt være skribent for borchuren “Visit Nordjylland”… ha ha

KRAM!

Udarbejdet i samarbejde med Badehotellet Blokhus

2 thoughts on “Skønne Vesterhav…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook