Lash extension… og smukke tånegle…

28.06.2017 af: walkinrunout Kategori: beautystuff

Påsætning af lash extensions – og jeg tror da vist, at der kom et noget taknemmeligt filter på det foto ha ha – tak!!

Sammen med tre skønner tøser besøgte jeg i går en beautysalon… Frk. Stampe – og ud over rødvin, lækre chokolader, sandwich og masser af hyggesnak blev vi alle opdateret på sommerlækkerhed.

Som overskriften fortæller fik jeg lavet vipper – uhhhhh… jeg har overvejet længe om jeg skulle prøve, og da én af pigerne havde fået det lavet og var rigtig godt tilfreds tænkte jeg… nu eller aldrig – jeg skal snart på ferie og så gider jeg alligevel ikke stå med masser af mascara osv.

Jeg kunne slet ikke mærke at de blev sat på – jeg blev bare placeret på briksen og bedt om at lukke øjnene… under de lukkede øjne kunne jeg dog mærke, at mine øjne fór frem og tilbage… jeg var da vist lidt nervøs – det gik hurtigt over og resten af tiden – slappede jeg bare af.

Det færdige resultat!! – uden makeup overhovedet!!

Jeg synes vipperne er blevet vildt flotte, og da jeg vågnede i morges var det vildt!! De sad jo bare som da jeg gik i seng.

Mine vipper er ikke så lange, men jeg har til gengæld rigtig mange af dem, så jeg fik sat nogle extensions på, som ikke er alt for dramaagtige… (det var faktisk lidt min frygt, at de blev for vilde til mig). Længden og formen synes jeg bare Susan, som frk. Stampe hedder, har ramt rigtig godt.

Det første døgn, skal man ikke røre dem overhovedet og så vidt muligt undgå vand – men efter den tid vil limen være tør og man kan tage makeup på, hvis man vil.

Jeg skal lige vænne mig til dem… for jeg kan faktisk se dem som en lille skygge over øjnene – det er ikke ubehageligt, men bare anderledes.

Foruden vipperne fik jeg shellak på tåneglene… en fin mørk rosa, som jeg tænker bliver helt fantastisk, når fusserne bliver lidt brunere. De andre piger fik lavet vipper, pedicure og manicure… totalt hygge!!

Har I nogensinde prøvet Lash extensions? og hvad synes I om det?

Kram!

2 thoughts on “Lash extension… og smukke tånegle…

  1. Det er simpelthen SÅ pænt!! Drømmer meget om at prøve. Bruger serum og har også fået rigtig meget længere vipper af det. Men altså – ingenting i forhold til det der. Det kommer på ‘jeg drømmer om listen’ 🙂

    • Jeg syntes det var sjovt at prøve det, men jeg tror jeg godt kunne tænke mig at prøve single-lash også… også selvom det tager noget længere tid at lave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook