Perka Design ring… fra Amsterdam…

17.08.2017 af: walkinrunout Kategori: smykker

På et marked i centrum af Amsterdam faldt jeg over den skønneste stand med virkelig flotte stilrene, sølvsmykker. Designeren bag, stod selv bag bordet og fortalte glædeligt om både fremstillingsproces og vedligeholdelse. Hun var virkelig sød og jeg fik endda lov til at tage et billede af hende.

Ringen jeg købte, er lavet lidt som en ring hvor fatningen mangler en sten… det gør den ikke, men til gengæld fanger den lyset, som om der faktisk er en glimtende sten i – det er dog ret svært at fange på et billede… men herunder har jeg den på.

Er den ikke bare fin?

Se evt. hele hendes kollektion her.

Kram!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook