Outfit… en slags natbukser…

12.10.2017 af: walkinrunout Kategori: outfit , , ,

Veromoda bluse//Isabel Marant skjorte//Lala Berlin tørklæde//Rue de Femme bukser//Isabel Marant støvler

Jeg har igen været på besøg i 20Tolv og denne gang fik jeg investeret i et par virkelig lækre bukser… vi kan godt kalde dem natbukser, for de føles faktisk sådan og jeg har da også fået indtil flere kommentarer om, at jeg da vist har glemt, at tage natbukserne af og tage rigtige bukser på.

De er lidt som et par joggingbukser i formen, ribkant forneden og elastik i taljen hvori der også er et bindebånd; men til gengæld har de skrålommer med sølvlynløse og øverst ved taljen to snydelynlåse. De fås i flere farver bl.a. sort og armygrøn og jeg var faktisk tæt på at hapse to af dem.

Ud over bukserne købte jeg mig en efterårsjakke, men den får I at se senere.

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook