Billi bi… Endnu et par til samlingen

15.11.2017 af: walkinrunout Kategori: new stuff

*** Udarbejdet i samarbejde med Footway***

Nu må hun da snart være dækket ind til efterårets og vinterens komme, tænker I nok… og ja… det begynder at hjælpe på det.

Der er nu altså bare noget helt særligt ved støvletter… det er som om, at jeg aldrig helt har nok. Egentlig skyldes det vist, at jeg ikke længere kan gå i højhælede sko og støvler pga. min knæskade, der stadig gør knæet en smule ustabilt og som derfor har krævet, at jeg har udskiftet en lang række af sko og støvler.

Nok om det.. det jeg ville vise jer er endnu et par Billi Bi sko

Pæne støvletter, der kan bruges til både hverdag og fest – eller i hvert fald når man skal ud en aften, der ikke påbyder galla 😉

De er flade og har en helt perfekt højde… sådan til lige over anklen og så er der lynlås i begge sider. Det er jo smadder smart… ikke bare, når de skal af og på, men det gør også støvlen lidt mere rå og det er jeg virkelig fan af.

Jeg bruger dem til både bukser og nederdele, da de er smalle i skaftet og derfor sidder pænt ind til benet.

Neo Noir jakke//Raiine støtte-T-shirt//Rue de Femme bukser//Billi Bi støvler

Lige et enkelt close-up, så I rigtigt kan se tekstur samt de fede lynlåse.

Hvis I lige som jeg er glad for Billi Bi fodtøj, kan jeg anbefale jer, at kigge forbi Footway.dk, som er derfra hvor jeg har fået mine. De har et stort udvalg og utrolig hurtig levering – dag til dag, hvis ikke man rammer ind i en weekend.

Kram!

2 thoughts on “Billi bi… Endnu et par til samlingen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook