Julefrokost, velour & smykker…

18.11.2017 af: walkinrunout Kategori: outfit

Så er jeg klar til årets julefrokost med arbejdet… kjolen er købt for noget tid siden og jeg har lige netop modtaget smykkerne jeg skal have på til.

Det er et par øreringe fra Julie sandlau. Materialet er sølv med 22 karat forgyldning med mat overflade og med 2 glatte blå krystaller og 2 facetslebne hvide zirkoner.

Jeg synes de er noget så smukke og luksuriøse og så passer de oven i købet perfekt til den blå velourkjole, jeg har tænkt mig at tage på.

Et close-up, så I lige kan se zirkonerne også 😉

Jeg har lige taget kjolen på, men venter med at vise jer hele looket til julefrokosten oprinder – så et sneak peak – værs’go’ 🙂

Øreringene er fra Chanti, som har et ret stort udvalg af bl.a. smykker fra Julie Sandlau og noget af det smarte ved Chanti’s webshop er, at siden er bygget så nemt og overskueligt op. Man kan lynhurtigt søge det frem man ønsker… hvad enten det er på designer, som jeg gjorde, på pris, på materiale eller smykketype, som fx halskæder, armbånd eller ringe.

Udvalget er som sagt ret stort og jeg kan rigtig godt lide, at det er så nemt at stille søgekriterier op, men det forpligtiger jo selvfølgelig også, når man er Danmarks største smykkesite 🙂

Når man køber for 500 kr. er der gratis fragt og leveringen tager kun et par hverdage – og så giver de mulighed for at man kan bytte eller få pengene igen helt frem til 10. januar 2018. Så julegaverne kan sagtens købes her.

Bonusinfo: Hvis man er på udkig efter fine smykker til grossist-priser kan jeg anbefale jer, at kigge forbi her. Her er virkelig et stort udvalg og med priser helt ned til 10 kr.

Kram!

Udarbejdet i samarbejde med Chanti

2 thoughts on “Julefrokost, velour & smykker…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook