Velour… igen… – jamen selvfølgelig!

04.12.2017 af: walkinrunout Kategori: I wish , , , , ,

 

 

VelourFra tid til anden popper velour op i modebilledet – jeg husker i hvert fald de sidste to gange (hmm – noget med alder) – men mærkeligt er det jo ikke… dels kan de store modeskabere jo ikke opfinde nye materialer hele tiden og dels er velour bare noget som kommer med storm, velmagt, overflod, delikatesse, og storhed… og forsvinder lige så pludseligt igen.

Den første gang jeg stiftede bekendtskab med trenden var i min gymnasietid – og der var det især bluser og kjoler, der var i velour. sat sammen med jeans eller strømpebukser var man “Good to go” både til hverdag og fest.

Nå … det jeg vil frem til, er at nu er velour her igen… og mere massivt end nogensinde – fodtøj, overtøj, bukser, bluser, toppe og kjoler – alt kan bruges, når velouren i denne omgang skal flashes.

Jeg ville aldrig gå all in og iføre mig velour fra top til tå – med mindre det er en kjole 🙂 men jeg har alligevel fundet en hel række at items i velour, som jeg godt kunne tænke mig.

 

Days velourkjole med stjerner og Inwears lyserøde sag er virkelig en julefrokost værdig. Tilsæt blot nylonstrømper, hæle, læbestift og enkle smykker, så er man jo klar.

Billi Bis veloursko er er cool og hvis ikke lige man vidste, at der var så mange dage med regn i Danmark ville jeg helt sikkert have dem i alle farver.

De to toppe er fra Second Female og Créton. De er efter min mening også i den festlige ende – alene fordi velouren skinner så fint. Med en blazer og enten nederdel eller bukser er det da et ret lækkert outfit.

Bukserne fra Esprit, er super lækre og fås faktisk i et hav af farver – bl.a. navy, grøn, rust og ja, selvfølgelig sort. Jeg vil helst have dem i bordeaux og så vil jeg tilsætte en stor og vamset strik og ankelstøvler.

Bluserne er fra Gustav, Esprit og Sofie Schnoor. De er alle tre nogle jeg ville kunne bruge til både hverdag og fest… selvfølgelig alt efter hvad man sætter til.

Den sorte Esprit bluse kan man også få i bordeaux og navy og jeg gad godt have en af hver.

Hvordan har I det med velour? Er det noget i springer på, når det ind imellem dukker op i modebilledet?

Kram!

 

Reklame

4 thoughts on “Velour… igen… – jamen selvfølgelig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook