Støvler til den danske vinter…

17.12.2017 af: walkinrunout Kategori: I wish

Vi taler ikke om hvor få støvler man kan nøjes med… bare så vi lige har det på det rene – vi taler om hvilke støvler det er praktisk at have i sin vintergarderobe, når nu man bor i Danmark.

Selv er jeg kæmpe fan af støvler og støvletter – og jeg kan godt finde på at hive mine frem også om sommeren – det er bare så cool med en kort nederdel eller shorts sat sammen med støvler. At man så kommer lidt på prøve mht. varme om fødderne må man jo leve med.

Så vidt jeg ved er looket egentlig startet som et festival-outfit af Kate Moos – som rockede små cowboyshorts og lange Hunter-gummistøvler – det var i hvert fald dér jeg først lagde mærke til det.

Hvordan har I det med støvler? kan I få nok?

Ovenover har jeg fundet en hel række af forskellige typer støvler – nogle af dem har jeg, mens andre bare står og venter på ønskesedlen.

Ugg-støvlerne er mere behagelige end kønne og jeg har indtil nu været sådan lidt narhhh… men da frostgraderne meldte sig her i år, kiggede jeg alligevel på et par ha ha 🙂

Bumperne har jeg allerede i leopard og når der virkelig er koldt udenfor er de noget af det skønneste – jeg har aldrig frosset fødderne med dem på.

Zadig et Voltaire står bag de seje hverdagsstøvler – dem som man vil kunne gå på arbejde i, lege med ungerne i, gå ud og spise frokost i – pæne og behagelige.

De grønne med hæl er fra Roccamore og trods det, at de har lidt høj tynd hæl, har jeg hørt, at de skulle være ret behagelige (ja, der er jeg altså nået til… ;-))

Dr. Martens behøver vist ikke nærmere præsentation… de fungerer, er cool og hvis man passer på dem, holder de i evigheder. Jeg er mest til de klassiske med snøre og i sort, men der er godt nok kommet mange sjove prints på dem efterhånden.

Det sjove eller festlige indslag kommer fra Notabene og Stine Goya, med henholdsvis velour og glimmer – jeg synes de er super flotte, men har endnu ikke selv kaste penge efter dem. De er nok mest til indendørs brug, i hvert fald i Danmark… men helt klart en fest værdig.

De sidste er all-round-støvler – det er dem jeg hopper i, når jeg skal i skoven, eller egentlig bare på en lang gåtur – de kommer også på, når der er noget i haven der skal klares. Det er vandtætte og åndbare og fra Engelbert-Strauss, som faktisk forhandler arbejdssko og støvler.

Med hele denne række ville jeg faktisk være ret godt dækket ind ikk? 😉

Hvor mange par støvler har I egentlig? og er I enige i, at en dansk vinter kræver en god portion…

Kram!

 

Reklame

4 thoughts on “Støvler til den danske vinter…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook